MENU

Adalah dimaklumkan bahawa KAUNTER BAYARAN MPKj DI BANDAR TUN HUSSEIN ONN AKAN DI TUTUP PADA HARI INI 11 MEI 2016 bagi menjalankan kerja-kerja pembersihan kaunter dan akan dibuka semula seperti biasa pada 12 Mei 2016. Segala urusan pertanyaan / pembayaran masih boleh dilakukan DI KIOS BAYARAN BANDAR TUN HUSSEIN ONN (CUKAI TAKSIRAN SAHAJA) DAN DI KAUNTER UTAMA, MENARA MPKj.

Selain itu, pembayaran Cukai Taksiran juga boleh dibuat melalui :

  • Kios Bayaran (24 jam di pondok pengawal Menara MPKj) dan Kios Bayaran di lobi Menara MPKj.
  • Semua Pejabat Pos dan Pos Mini di Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya / Posonline – www.posonline.com.my
  • Semua Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan Pejabat Tanah Daerah (PTD) di Negeri Selangor. Hanya bil asal, bayaran secara tunai dan penuh sahaja yang akan diterima.
  • e-Bayar – www.mpkj.gov.my / Maybank – www.Maybank2u.com.my , Kawanku Phone Banking / Citibank online – www.citibank.com.my / HSBC Internet Banking – www.hsbc.com.my , Telebanking / AmBank Online Banking – https://ambank.amonline.com.my / RHB Bank Online – www.rhb.com.my / AMEX Autobilling / Bank Rakyat – www.bankrakyat.com.my, Kaunter Bank / CIMB Bank – www.cimbclicks.com.my / Bank Islam i-TAP.

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN KAJANG